Dina Hall

Dina Hall er født 1984 i Greve og i efterfølger af slægten Carl Christian Hall dansk nationalliberal statsminster 1812-1888 tallet.

Autodidakt billedkunstner bosat i karise på sjælland.

Uddannet dyrepasser med speciale i dyreteknik.

PASSIONEN

Jeg har malet vilde dyr og heste siden jeg var 10 år
Som barn sad jeg inde på mit værelse og tegnede efter heste og dyremagasiner. Jeg læste bøger om tegne – og maleteknik, min drøm var at genskabe hesten og vilde dyr på lærred. Hele min familie havde heste dengang, så interessen for heste har altid været meget stor hos mig. Men fik tit at vide at der ikke var nogen fremtid i at male, det gjorde mig faktisk endnu mere passioneret og motiveret - for jeg skulle vise dem at det var der!
Igennem de sidste par år har jeg øvet min maleteknik, studeret hesten og dyrs anatomi, samt taget kurser. Det tager tid at fordybe sig i kunstens verden. Jeg har valgt at specialisere mig inden for vilde dyr og hesten som motiv i realistisk stil, da min store passion ligger deri.
Jeg maler altid efter et foto og gerne mine egne - Tager rundt i zoo og finder min inspiration, jo bedre fotoet er desto sjovere bliver detalje arbejdet,

 Jeg arbejder meget med lys og skygge i maleriet og hvert et strøg er gennemtænkt. Inden starten på et maleri, er motivet nøje overvejet, baggrunds farver samt  størrelse.  kvaliteten af de materialer jeg bruger er de bedste på markedet.  Min mand laver mine lærreder og ellers får jeg dem fra en bæredygtig dansk ramme fabrik. Det medium jeg maler med er Golden Fluid som er en flydende højt pigmenteret akryl maling . Et maleri skal holde i mange år, derfor skal kvaliteten også være et top!DE FØRSTE SKRIDT

Jeg havde en drøm om at udstille og vise min kunst, men var meget usikker på det tidspunkt. I 2017 turde jeg jeg springe ud i det og tage på min første udstilling og ikke mindre end Skandinaviens største kunstmesse Art Nordic. Det var en kæmpe succes for mig og min selvtillid. Derefter tog det fart og  deltager i adskillige messer og udstillinger. Min passion er at lave unikke og fantastiske værker som vil beundre og glæde i mange år.
Fremtiden står på en masse nye projekter og udvikling.